b-medlem

Bestyrelsen består af b-medlemmer. B-medlemmer er de drivende initiativtagere til projektet. Det er os, som varetager det praktiske arbejde i i projektet. Myselium oprettede en foreningen, med det formål at erhverve ejendom herigennem og for senere at blive optaget af en eller omdannet til en fond. Med en forening eller fonds-ejet løsning undgår vi boligspekulation og ubalance i ejerstrukturer.

Medlemmer i den aktive kerne har varieret siden opstarten i foråret 2017. Nu er vi en lille kerne af opstartsmedlemmer af kollektivet,og vi får hjælp og støtte af tidligere kernemedlemmer og interesserede til projektets fremme.

Vi holder møde hver måned, og som a-medlem har man selvfølgelig mulighed for at deltage i disse. Man bliver altså hørt, men indgår ikke i de afgørende beslutningsprocesser.

Vi har hver måned indbetalt et beløb til foreningskontoen, som nu er blevet til fællesopsparing til udgifter som kaffe og tranport, men også advokathjælp og rådgivning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive en del af Myseloum som først a-medlem og forhåbentlig senere b-medlem, så skriv til os!

Mail: foreningen@myselium.org

Kh b-medlemmer/bestyrelsen