Vores hjem

Myselium er et projekt – en aktiv deltager i en grøn bevægelse. Men det er først og fremmest et hjem. En storfamilie som vil gør op med den gængse forestilling om, at der udelukkende findes kernefamilier. Vi drømmer om et hjem med diversitet og vil ikke skelne mellem sociale eller kulturelle baggrunde, så længe vi deler værdierne for vores fællesskab, og du ønsker at være aktiv i det.

Vi drømmer om at Myseliums beboere kan løsrives 37+ timers arbejdsmarked, indtage arbejdsroller i hjemmet og generelt opnår mere frihed og tid til hjemme, aktivisme og hinanden.

Vi har lyst til at være et sted mellem 15-20 voksne samt alle de børn, der nu måtte komme ud af det.
Det stiller selvfølgelig nogle krav til, hvordan vi huser alle de mennesker. I første omgang køber vi en gård med masser af plads. Derfra vil vi udvide: det kunne eksempelvis være med Tiny Houses, campingvogne, domes, yurt, opførsel af delehus med værelser. Egentlig afhænger det mest af, hvem der lever i Myselium og hvad de drømmer om.

Vi har tænkt en masse tanker, snakket og besluttet hvordan vores hjem rent værdigmæssigt kunne folde sig ud. Dette har vi konkretiseret i en boligsøgning, vi påbegyndte i foråret 2019.
Til udvælgelse af boliger og grunde, opsatte vi nogle mål, der indskrænkede og vejledte os i retningen af det bedste sted for Myselium. Dette har ledt os til en bolig øst for Svendborg.
Livet på en grund med mange byggeplaner og store drømme forestiller vi os bliver primitiv, uforudsigelig og udfordrende – men også helt vildt spændende. Nedenfor kan du se billeder der illustrerer vores forestillinger.